El tastet

Us presento un tast d’algunes imatges del proper documental sobre la caça del porc senglar. Aquest projecte neix en el marc de les assignatures d’Antropologia Visual i Tècniques d’Investigació del Grau en Antropologia de la Universitat de Barcelona. Fins al dia d’avui he estat espectador en vuit jornades de caça, de les que n’he filmat set. Una batuda comença a dos quarts de vuit del matí, els dissabtes. En funció de la llunyania de la zona de batuda i del nombre d’animals caçats es pot allargar fins ben bé les tres del migdia. Si després hi ha carn a la brasa per dinar, encara dura més. Així que hi ha unes quantes hores de material, que van agafant forma i comencen a dibuixar la idea del muntatge. En vistes que la temporada de caça acaba al març i que fins llavors filmaré, preveig que el resultat final del projecte es pugui veure a l’estiu.

Que gaudiu d’aquest tastet!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s