Els totxos poden emocionar: l’enderroc de l’Hostal del Bosc

El passat dia 12 de desembre vaig rebre una fotografia per Whatsapp on es veia una màquina molt gran al pati de l’Hostal del Bosc; s’iniciaven les obres d’enderrocament de l’edifici. Vaig acabar de dinar corrents i vaig agafar la càmera. Em vaig plantar a l’Hostal. Ja en faltava un troç, el de la façana principal.

Per a qui no conegui la història de l’edifici, aquest va ser un hostal i posterior seu de moltes entitats del poble. Només dir que és una història compartida i que n’hi haurà tantes com persones han tocat les seves parets. La meva comença als sis anys amb la Coral Montau i fins els vint i pocs amb el 6tres9, l’associació de joves, i les caramelles. Són moltes hores viscudes! Casualitats de la vida, l’any que vam filmar el documental Els Homes de la Primavera va ser l’últim en que es va fer ús de l’edifici a ple rendiment (després es van traslladar les entitats al Centre Cívic).

No se si són les millors imatges per a recordar l’Hostal, però a mi em serveixen a mode de cerimònia de comiat. Avís: els totxos poden emocionar!

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s