La criatura s’ha fet gran

Fa un any i mig que faig recerca en el món de la caça del porc senglar a Begues. Aquesta ha tingut sempre una doble vessant: el registre audiovisual que conclourà amb un documental i la recerca acadèmica que he pogut treballar en tres assignatures del Grau. La intensitat d’aquests divuit mesos i el volum d’informació recollida m’han portat a apostar per fer el  Treball Final de Grau (TFG) sobre el mateix objecte d’estudi, concloent així amb la vessant acadèmica de la recerca. En aquests moments estic redactant el TFG i realitzant entrevistes individuals per aprofundir en alguns aspectes. Després d’algunes dilacions per motius de feina i estudis, he decidit ampliar l’equip del documental incorporant un muntador d’imatge al projecte i un petit equip de rodatge amb què es filmaran entrevistes grupals. També, caldran persones enteses en l’edició de so, el retoc de color i el disseny gràfic. Aquesta decisió implica buscar finançament pel projecte. He presentat dues propostes per optar a un parell de subvencions  a projectes de recerca. Al juny sabrem el què i a partir de llavors iniciaré una campanya de micromecenatge per completar els ingressos necessaris. No m’atreveixo a posar més dates de presentació del documental; m’atreveixo a dir que tot es va encaminant i començo a visualitzar ja en quin moment entraran els títols de crèdit finals.

capepare
Fotograma amb Joan Capellades, el passat setembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s