Recta final

El projecte de documental etnogràfic sobre la caça del porc sengar està a punt de veure la llum a Begues a l’estrena oficial. Si no hi ha cap imprevist, serà durant el proper mes de març. El passat 31 de gener es va fer la preestrena al Primer Congrés Català d’Antropologia, a Tarragona, on el documental va participar dins l’espai audiovisual on s’hi exposaven diferents recerques amb alt contingut antropològic. Els inputs que vaig rebre després del passe van ser molt positius i enriquidors. Després de dos anys treballant-hi, és un plaer poder veure el resultat acabat i em fa especial il·lusió presentar-lo a Begues. En tot aquest temps, un equip de gent plena d’energia i idees meravelloses ha aportat molt en el projecte: l’Helena i l’Aimar al muntatge, el Quim al so i el Jordi a la llum. I molta més que m’ha donat suport en mil i un aspectes. Això és un projecte parit entre molta gent! També l’Institut Català d’Antropologia i l’Institut Ramon Muntaner n’han finançat el 50 % del cost. Ara, estem acabant la campanya de micromecenatge a Verkami que compta ja amb 54 mecenes i més de 2.000 € recollits. La campanya encara estarà 11 dies oberta! Vull ressaltar de tot aquest temps la total predisposició que han tingut tots els caçadors de Begues en acceptar que una càmera es fiqués en les seves vides. Sense això, no estariem avui aquí!

Si voleu conèixer més informació del projecte podeu consultar la mateixa plana de Verkami on trobareu detalls del pressupost, del plantejament del projecte i altres espectes com per exemple un breu perfil de la gent que hi hem treballat.

Ens veiem als cinemes! Estigueu atentes a les xarxes!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s