Propera parada: estrena!

Ara sí: el proper dimecres 11 de març, a les 20 h, al Centre Cívic de Begues, estrenem el documental Senglars! Hauran passat 2 anys i quatre mesos des de que vam rodar el primer pla d’aquest projecte. La cosa ha estat llarga perquè no ens hi hem dedicat de forma exclusiva (treballem, estudiem i altres!) i també perquè hem volgut aprofundir en el tema durant tot aquest temps. Podria escriure moltes coses sobre el resultat però, al tractar-se d’imatge, què millor que vingueu a veure’l? Dues setmanes i a la pantalla!

Vull agrair molt enormement en aquest escrit a tothom qui ha fet possible el projecte. Primer, la gent de l’equip: l’Aimar Galdós, el Quim Broquetas, el Jordi Sala i, en especial,  l’Helena Muñoz, que s’ha encarregat del guió i del muntatge, fent possible que el resultat final sigui el que és, el que veureu, i el que desitjo que us agradi i us convidi a gaudir d’això que anomenen antropologia visual. I el Daniel, el meu germanet, que s’ha encarregat de la traducció al castellà. Segon, les ni més ni menys que 80 persones que heu fet de mecenes en el projecte mitjançant la plataforma Verkami. Més de 3.200 € recollits que faran possible cobrir el 50 % dels costos del projecte. En tercer lloc, les entitats que han apostat pel projecte, finançant-lo o donant-hi suport i assessorament de tota mena: L’Institut Català d’Antropologia i l’Institut Ramon Muntaner, que entre les dues institucions en financien el 50 %, l’IPEC de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Caça, el Centre d’Estudis Beguetans i l’enorme predisposició de tots els membres de la Societat de Caçadors de Begues. No és poca cosa aguantar un infiltrat durant dues temporades de caça i deixar que et filmin des de tots els angles mentre et pregunten el què fas. La bona acollida que he tingut en el sí del grup ha estat priomordial per poder construïr la pel·lícula. En quart lloc i per acabar, la família i amistats que heu estat acompanyant-me, opinant, donant idees i consells diversos, rics i constructius. En resum, i tòpicament real, aquesta pel·lícula és el resultat d’incontables interaccions. A totes aquestes persones, a totes vosaltres, mil milions de gràcies!!

Un apunt organitzatiu: el preu de l’entrada a l’estrena de 3 € servirà per a cobrir els costos de l’ús del teatre. Les persones que tingueu invitacions podreu recollir les entrades allà mateix.

Us deixo amb el cartell que ha dissenyat en Jordi Vilanova i ens veiem el dia 11! Una abraçada! Salut, antropologia i art!

senglars_cartell_CC_web

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s