Films

Tràiler del proper documental: Senglars (2020)

Després de dos anys, quan vaig començar la recerca sobre la caça del porc senglar, culmino el procés amb el documental que s’estrenara a principis de l’any vinent. Per ara, ja tenim el tràiler disponible!

Els Homes de la Primavera (2015)

Llargmetratge documental etnogràfic sobre els cantaires del Cor de Caramelles de Begues, un cor format per una cinquantena d’homes d’edats des dels vint fins als setanta anys. A través de dos mesos d’assajos, un cap de setmana de concerts i un viatge a Eivissa expliquem aquesta realitat que remet a una identitat local rural vigent en un municipi ja urbà, tractant també la qüestió de gènere i la idea d'”espai de llibertat” que les caramelles els ofereix.

 

El tastet (2017)

Teaser del proper documental sobre la caça del porc senglar.

 

Enderrocament de l’Hostal del Bosc, 12 de desembre de 2017

L’Hostal del Bosc va ser primer un hostal i després seu de moltes entitats del poble: la Coral Montau, L’Associació de Joves 6tres9, l’Esplai Uraka, Les Caramelles, els arqueòlegs, etc… Moltes persones de múltiples generacions que han viscut moltes hores compartides durant anys. L’Hostal va ser un espai de música, de menjars, de reunions, de sexe, de riures, de plors, de nits de festa major, de tardes d’hivern, de concerts, d’amors i desamors, etc… En definitiva, de moltes vides. Tot això passava dins unes parets. Què passa amb tot allò immaterial quan la seva forma material desapareix?